Avond- en weekenddienst
Buiten kantoortijden kunt u bellen met 0900-1598
Mijngezondheid.net
Herhaalrecept, E-consult en online afspraak maken
bellen
Tel: 0481 37 57 85
Fax: 0481 35 02 20

Gezondheid dr. Said Hamed

Voortgang herstel dr. Said Hamed

"Beste mensen, beste patienten, 

De afgelopen maanden heb ik tijdens mijn afwezigheid veel steunbetuigingen gehad. Mensen die mij, ons rechtstreeks hebben benaderd of via collega's, artsen en assistenten informeerden naar mijn gezondheid en herstel. Graag wil ik iedereen daarvoor bedanken. Ik ben heel blij hoe het nu gaat. Gelukkig ben ik kankervrij en zit ik nu in een revalidatietraject. Ondanks dat ik al vaker in de praktijk ben, zal ik op korte termijn nog geen spreekuren houden en diensten uitvoeren. 

Met vriendelijke groeten,
Said Hamed"

HUISARTSENPRAKTIJK DE ZWALUW
de Zuiling 8
6662 ZC Elst

EMAIL
info@huisartsenpraktijkdezwaluw.nl

TELEFOON
0481 37 57 85

OPENINGSTIJDEN
De praktijk is geopend van
maandag tot en met vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Spreekuren zijn volgens afspraak.